Renate Bloembindkunst

De mooiste bloemen- en lifestyle winkel van Lansingerland? Die staat in Bleiswijk. Renate Bloembindkunst is gevestigd in een historische boerderij midden in het centrum van Bleiswijk. De inrichting is sfeervol en de boeketten zijn net levende kunstwerken. Het adres in Lansingerland voor boeketten, bloemwerk, bloemabonnementen, lifestyle producten en meer…

Renate is meester in de bloemsierkunst. En dat is te zien ook, vertelt Gerard, mede-eigenaar van de bloemen en lifestyle winkel. “Haar boeketten lijken soms zelfs kunst. Maar dat geldt eigenlijk voor het hele team. We zijn gespecialiseerd in ambachtelijk binden, daarbij gebruiken we duurzame middelen. Ook op andere vlakken werken we op een zeer duurzaam niveau van de inkoop tot het afvoer en hergebruik van afval.” Bedrijven en particulieren kunnen bij Renate Bloembindkunst een abonnement afsluiten voor bloemen of planten. Zo bent u ervan verzekerd dat er altijd verse bloemen op de balie of in huis staan, of dat de planten goede verzorging krijgen. “Wij komen dan, afhankelijk van het product, op de afgesproken periode langs bijvoorbeeld elke week of elke twee weken. Bij een plantenabonnement ligt niet alleen de verzorging, maar ook alle verantwoordelijkheid bij ons: slechte planten vervangen we dus direct.”

Wie daar meer over wil weten kan onze website of social media platforms bezoeken. Maar minstens zo leuk is het een bezoekje te brengen aan de sfeervolle winkel in de boerderij aan de Bleiswijkse Dorpsstraat nummer 73. “We zijn een echte dorpswinkel: u voelt zich bij ons gelijk welkom.”

Wil je iemand een goed gevoel geven met een ambachtelijk handgemaakt boeket kijk dan even op www.bloembindkunst.nl of bel naar 010 – 223 38 36. Bestel je de bloemen voor 14:00 uur dan worden de bloemen nog dezelfde dag door ons bezorgd in regio Lansingerland.